• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۰۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در پی تلاش میتسوبیشی برای فروش هواپیمای مسافربری به ایران؛

میتسوبیشی در آسمان ایران

شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز ایران است.

میتسوبیشی در آسمان ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی نیکی ژاپن، شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی در حال مذاکره برای فروش هواپیما به ایران است.
در گزارش این پایگاه اینترنتی به قلم ریسوکه هانافوسا آمده است: شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز این کشور در زمانی است که صنعت هواپیمایی ایران در حال توسعه است.
واحد صنایع سنگین میتسوبیشی سپتامبر گذشته -چهار ماه قبل از آنکه آمریکا تحریم های اعمال شده ضد ایران را بردارد- بررسی  بازار ایران آغاز کرد. این شرکت ژاپنی با شرکت هواپیمایی ایران ایر و شرکت آسمان و همچنین مقامات هواپیمایی ایران در تماس بوده است. شرکت هواپیمایی میتسوبیشی و شرکت های هواپیمایی ایرانی در حال گفتگو درباره سفارشهای خرید طی برگزاری نمایشگاه هوایی فارنبورو هستند که روز دوشنبه در حومه لندن آغاز شد.
ایران ایر در حال ارزیابی خرید هشتاد فروند از جت های منطقه ای میتسوبیشی با هفتاد صندلی و استفاده از آنها برای مسیرهای پروازی داخلی است. مدیران اجرایی دو طرف ماه گذشته طی برگزاری کنفرانس بین المللی اتحادیه حمل و نقل هوایی در دوبلین همچنین درباره دستیابی به یک توافق احتمالی گفتگو کردند.
شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در این طرح با دولت ژاپن شراکت دارد و تلاش می کند روند تأمین مالی این قرارداد از پشتوانه دولتی برخوردار باشد. از آنجایی که شرکت هواپیمایی میتسوبیشی ابتدا در حال تولید هواپیمایی با نود صندلی است، این شرکت قصد دارد هواپیماهای هفتاد نفره را در زودترین زمان ممکن  در سال دو هزار و نوزده تحویل دهد.
شرکت های رقیب همانند امبرائر برزیل و بمباردیه کانادا نیز در حال بازاریابی برای هواپیماهای خود در ایران هستند. شرکت اروپایی ایرباس برای فروش صد و هجده فروند هواپیما به ایران با این کشور به توافق رسید. شرکت آمریکایی بوئینگ آمریکا نیز از دستیابی به توافقی با شرکت ایران ایر در اواخر ماه ژوئن خبر داد.
به نوشته این پایگاه اینترنتی، ایران به سبب تحریم های اقتصادی قادر نبوده است ناوگان فرسوده هواپیمایی خود را با هواپیماهای جدید جایگزین کند. دولت ایران اعلام کرد به چهارصد تا پانصد فروند هواپیمای مسافربری طی دهه آینده نیاز دارد. شرکت های هواپیمایی مستقر در قطر و دبی تاکنون تقاضا در این بازار را در انحصار خود داشتند. تهران همچنین قصد دارد فرودگاه های خود را گسترش دهد و این شهر را به یک قطب در خاورمیانه (غرب آسیا) تبدیل کند.
با این حال، چندین قانون گذار آمریکایی موضعی سخت گیرانه در قبال فروش هواپیماهای مسافربری به ایران در پیش گرفته اند. هر دو شرکت ایرباس و میتسوبیشی بسیاری از قطعات خود را از طریق آمریکا تأمین می کنند.
در همین حال، شرکت میتسوبیشی از توافق با شرکت راکتون -یک شرکت اجاره دهنده هواپیما در سوئد- در ارتباط با بیست فروند هواپیمای منطقه ای میتسوبیشی خبر داد. تحویل هواپیما به شرکت راکتون قرار است در سال دو هزار و بیست آغاز شود. این شرکت ژاپنی سفارش تولید چهارصد و هفت فروند هواپیما را به ویژه در ژاپن و آمریکا تضمین کرده است، اما این نخستین سفارش از اروپا قلمداد می شود. پس از آن که جت منطقه ای میتسوبیشی اولین پرواز خود را در نوامبر گذشته انجام داد، تقاضا برای خرید آن افزایش یافت. با وجود رکود در فروش هواپیماهای جدید به سبب رکود اقتصادی جهانی، شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در تلاش برای رسیدن به هدف خود در زمینه فروش هزار فروند هواپیماست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)