• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۰۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در پی تلاش میتسوبیشی برای فروش هواپیمای مسافربری به ایران؛

میتسوبیشی در آسمان ایران

شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز ایران است.

میتسوبیشی در آسمان ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی نیکی ژاپن، شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی در حال مذاکره برای فروش هواپیما به ایران است.
در گزارش این پایگاه اینترنتی به قلم ریسوکه هانافوسا آمده است: شرکت هواپیماسازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایران برای تأمین هواپیماهای مسافربری مورد نیاز این کشور در زمانی است که صنعت هواپیمایی ایران در حال توسعه است.
واحد صنایع سنگین میتسوبیشی سپتامبر گذشته -چهار ماه قبل از آنکه آمریکا تحریم های اعمال شده ضد ایران را بردارد- بررسی  بازار ایران آغاز کرد. این شرکت ژاپنی با شرکت هواپیمایی ایران ایر و شرکت آسمان و همچنین مقامات هواپیمایی ایران در تماس بوده است. شرکت هواپیمایی میتسوبیشی و شرکت های هواپیمایی ایرانی در حال گفتگو درباره سفارشهای خرید طی برگزاری نمایشگاه هوایی فارنبورو هستند که روز دوشنبه در حومه لندن آغاز شد.
ایران ایر در حال ارزیابی خرید هشتاد فروند از جت های منطقه ای میتسوبیشی با هفتاد صندلی و استفاده از آنها برای مسیرهای پروازی داخلی است. مدیران اجرایی دو طرف ماه گذشته طی برگزاری کنفرانس بین المللی اتحادیه حمل و نقل هوایی در دوبلین همچنین درباره دستیابی به یک توافق احتمالی گفتگو کردند.
شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در این طرح با دولت ژاپن شراکت دارد و تلاش می کند روند تأمین مالی این قرارداد از پشتوانه دولتی برخوردار باشد. از آنجایی که شرکت هواپیمایی میتسوبیشی ابتدا در حال تولید هواپیمایی با نود صندلی است، این شرکت قصد دارد هواپیماهای هفتاد نفره را در زودترین زمان ممکن  در سال دو هزار و نوزده تحویل دهد.
شرکت های رقیب همانند امبرائر برزیل و بمباردیه کانادا نیز در حال بازاریابی برای هواپیماهای خود در ایران هستند. شرکت اروپایی ایرباس برای فروش صد و هجده فروند هواپیما به ایران با این کشور به توافق رسید. شرکت آمریکایی بوئینگ آمریکا نیز از دستیابی به توافقی با شرکت ایران ایر در اواخر ماه ژوئن خبر داد.
به نوشته این پایگاه اینترنتی، ایران به سبب تحریم های اقتصادی قادر نبوده است ناوگان فرسوده هواپیمایی خود را با هواپیماهای جدید جایگزین کند. دولت ایران اعلام کرد به چهارصد تا پانصد فروند هواپیمای مسافربری طی دهه آینده نیاز دارد. شرکت های هواپیمایی مستقر در قطر و دبی تاکنون تقاضا در این بازار را در انحصار خود داشتند. تهران همچنین قصد دارد فرودگاه های خود را گسترش دهد و این شهر را به یک قطب در خاورمیانه (غرب آسیا) تبدیل کند.
با این حال، چندین قانون گذار آمریکایی موضعی سخت گیرانه در قبال فروش هواپیماهای مسافربری به ایران در پیش گرفته اند. هر دو شرکت ایرباس و میتسوبیشی بسیاری از قطعات خود را از طریق آمریکا تأمین می کنند.
در همین حال، شرکت میتسوبیشی از توافق با شرکت راکتون -یک شرکت اجاره دهنده هواپیما در سوئد- در ارتباط با بیست فروند هواپیمای منطقه ای میتسوبیشی خبر داد. تحویل هواپیما به شرکت راکتون قرار است در سال دو هزار و بیست آغاز شود. این شرکت ژاپنی سفارش تولید چهارصد و هفت فروند هواپیما را به ویژه در ژاپن و آمریکا تضمین کرده است، اما این نخستین سفارش از اروپا قلمداد می شود. پس از آن که جت منطقه ای میتسوبیشی اولین پرواز خود را در نوامبر گذشته انجام داد، تقاضا برای خرید آن افزایش یافت. با وجود رکود در فروش هواپیماهای جدید به سبب رکود اقتصادی جهانی، شرکت هواپیمایی میتسوبیشی در تلاش برای رسیدن به هدف خود در زمینه فروش هزار فروند هواپیماست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل مشکل کل جهان و بشریت است
عروج سرخ رهبر عظیم‌الشأن؛ آغاز فصل نوین همبستگی ملت
غریب آبادی: شهادت امام خامنه‌ای نماد استمرار و عمق دشمنی آمریکا با ملت ایران است
مانولوپولوس: عملکرد دفاعی ایران مقابل اردن فوق العاده بود
حضور رئیس‌ جمهور در آیین روضه خانگی شهید علی لاریجانی
مخالفت آمریکا با پیوستن اوکراین به ناتو
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل اردن در پنجره سوم انتخابی جام
برگزاری اولین برنامه بدرقه آقای شهید ایران
اسپانیا با شکست اتریش به یک هشتم جام جهانی ۲۰۲۶ رسید
دعوت رئیس جمهور از مردم برای بدرقه امام شهید انقلاب
تجلیل نیکاراگوئه از پایداری ایران در مقابل تجاوز نظامی آمریکا
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵
همکاری تبلیغات اسلامی و کتابخانه های عمومی برای گسترش فرهنگ کتابخوانی در آذربایجان شرقی
۷ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
دبیرکل سازمان ملل مجددا شهادت رهبر شهید انقلاب را تسلیت گفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
گرما، دولت فرانسه را استیضاح می‌کند!
التزام به مبانی قرآن و سنت، شاخصه اصلی ۳۷ سال رهبری رهبرشهید انقلاب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
شنیده‌شدن صدای چند انفجار در اقلیم کردستان عراق
قطر از پیشرفت‌ در مذاکرات دوحه خبر داد
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۰۴ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)