همدان
آغاز برداشت محصول سیر از مزارع شهرستان بهار
برداشت محصول سیر از سطح 530 هکتار از مزارع شهرستان بهار آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با بیان اینکه پیش بینی می شود 8 هزار تن محصول سیر برداشت شود افزود: پارسال بیش از 3 هزار تن از مزارع شهرستان بهار سیر برداشت شد.
هوشنگ کرمی مزایای کشت این محصول را علاوه بر قیمت مناسب محصول در بازار، کم آب بر بودن، بهبود بافت و ساختمان خاک و همچنین کاهش علفهای هرز نام برد.
وی ارقام مورد کشت سیر در این شهرستان را سیر سفید (تند) و سیر قرمز بیان کرد و افزود: بیشترین سطح مربوط به سیر سفید است و علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای پاکستان، افغانستان، ترکیه و عراق هم صادر می شود.
سیر از خانواده لاله و داراى پیازى است و بوته آن به ارتفاع 30 تا 100 سانتىمتر مىرسد. هر غده سیر از تعدادى غده کوچکتر که به آنها سیرچه گفته مىشود تشکیل شده است.
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است.