نمایش آثاری با موضوع معراج در آستان قدس رضوی
یش از 70 نسخه نفیس در موضوع معراج پیامبر اکرم(ص) در معرض نمایش قرار گرفته است که قدمت برخی از این نسخه ها به قرن هفتم می رسد.

به مناسبت سالروز معراج پیامبر آثار ارزشمندی با موضوع معراج در آستان قدس رضوی در معرض نمایش قرار گرفته است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کارشناس مسئول گنجینه کتب خطی سازمان کتابخانه ها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی امروز گفت: بیش از 70 نسخه نفیس شامل 20 نسخه خطی و 50 نسخه چاپ سنگی در موضوع معراج پیامبر اکرم(ص) برای بهره مندی علاقمندان در معرض نمایش قرار گرفته است که قدمت برخی از این نسخه ها به قرن هفتم می رسد.
سید محمدرضا فاضل هاشمی افزود: نسخه هایی از معراج نامه تالیف شیخ الرییس ابوعلی سینا حسین بن عبدالله ابن سینا در قرن هفتم به زبان فارسی در بیان کیفیت معراج ، نسخه ای از تلخیص کتاب بهجه المباهج در اخبار و فضایل و سرگذشت چهارده معصوم علیهمالسلام مربوط به قرن هشتم ،اثر حسن بن حسین شیعی سبزواری با مبحثی در معراج و معلم الطرفین به زبان عربی تألیف عیسی سهروردی بن محمد بن فراجان بن سلیمان وقف نادرشاه افشار در سال 1145 قمری از جمله این آثار است.
او گفت: کتاب تفسیر "تبصیر الرحمن و تیسیر المنان بعض ما یشیر الی اعجاز القرآن" در تفسیر سوره معراج وقفی امیر جبرئیل در سال 1037 قمری، اسکندریه در موضوع حکمت کتابت سال 968 قمری و وقفی شیراحمد تونی، رساله در اصول دین کتابت سال 1021 قمری به قلم عنایت الله دیلمانی، اعتقادات اثری از علامه مجلسی کتابت سال 1192 قمری از دیگر آثار به نمایش درآمده است.ی سنگی متعددی از آن در دوره قاجار صورت گرفته از دیگر آثار به نمایش در آمده با موضوع معراج پیامبر است.
علاقه مندان به بازدید از این آثار می توانند تا هشتم تیر به گنجینه کتب خطی آستان قدس رضوی در روزهای عادی صبح و عصر و در روزهای تعطیل صبح مراجعه کنند.
درباره تاریخ وقوع اولین معراج پیامبر اکرم(ص) در میان مورخان اسلامی اختلاف نظر وجود دارد که بعضی مورخان آن را مربوط به شب هفدهم رمضان سال دوازده بعثت اعلام کرده اند.
شب 27 ماه رجب سال دهم بعثت نیز از دیگر تاریخهای ذکر شده مورخان برای اولین معراج پیامبر است.
معراج پیامبر اکرم یکی از اعجاز نبوت آن حضرت است.