یک خبرنگار رادیو دولتی سومالی ترور شد
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از ،افراد مسلح ناشناس یک خبرنگار رادیو دولتی سومالی را در موگادیشو پایتخت این کشور کشتند.
علی عبدالقدیر دیگر خبرنگار رادیو دولتی موگادیشو به خبرگزاری فرانسه گفت: « سگال سلاد عثمان Sagal Salad Osman از همکاران ما نزدیک دانشگاه در منطقه هودون Hodon بر اثر تیراندازی افراد ناشناس کشته شد .»
چند نفر دیگر از همکاران او نیز کشته شدن این خبرنگار زن را تایید کردند. تاکنون گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.
سومالی خطرناک ترین کشور برای خبرنگاران است. بر اساس آماری که کمیته محافظت از خبرنگاران منتشر کرد 45 خبرنگار سومالیایی بعد از قدرت گرفتن الشباب در سال 2007 کشته شدند.
سومالی سال 2015 در رده بندی گزارشگران بدون مرز درباره آزادی مطبوعات در بین 180 کشور در رده صد و هفتاد و دوم قرار گرفت.
گروه افراطی الشباب که با دولت سومالی می جنگند اغلب حملاتی را علیه مقامات دولتی و خبرنگاران انجام می دهد.