• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۹۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دستگیر جراح زیبایی قلابی

متهمی که با جعل عنوان پزشک و جراح زیبایی به دریافت پول های چند ده میلیون اقدام می‌کرد دستگیر شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ در پنجم اسفند سال گذشته خانم جوانی با مراجعه به دادسرای ویژه جرایم پزشکی و طرح شکایتی عنوان کرد که شخصی با معرفی خود به عنوان "جراح زیبایی" و به بهانه انجام عمل زیبایی اقدام به گرفتن مبلغ 50 میلیون تومان از وی نموده و پس از آن متواری شده است .
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جعل عنوان پزشک و به دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه 19 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
شاکی پرونده پس از حضور در اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: " از طریق یکی از دوستان با شخصی که خود را جراح زیبایی معرفی می کرد ، آشنا شدم ؛ این شخص با ادعای انجام جراحی تضمینی در خصوص زیبایی مرا راضی به انجام جراحی کرد و به این بهانه، در چندین نوبت مبلغ 50 میلیون تومان از من دریافت کرد " .
شاکی در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت: " این شخص پس از دریافت پول مدعی شد که قصد انجام یک مسافرت خارج از کشور را دارد و به این بهانه زمان عمل جراحی را به تأخیر انداخت ؛ در طی همین مدت که از ایشان خبری نبود، بنده بواسطه مشاوره با تعدادی از دوستان و همچنین برخی پزشکان متخصص ، از عمل جراحی منصرف شدم ؛ لذا برای بازپس گرفتن پول خود به محل زندگی این شخص در منطقه یوسف آباد که مطب او بود !! رفته و درخواست بازپس گیری پول خود را کردم ؛ آقای "معین . ز" چندین روز از من مهلت خواست اما پس از گذشت این مدت ، زمانیکه مجددا به منزل ایشان مراجعه کرده بودم ، متوجه شدم که وی از آنجا به مکان دیگری رفته است . جهت پیگیری موضوع به سازمان نظام پزشکی رفته اما در آنجا به من اعلام شد که اصولا پزشکی با مشخصات دکتر "معین . ز" در میان پزشکان سازمان نظام پزشکی وجود ندارد " .
با آغاز تحقیقات ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که معین . ز ( 34 ساله ) از طریق شبکه های مجازی بویژه "اینستگرام" و "لاین" اقدام به قرار دادن تصویر خود ( ملبس به لباس پزشکی ) و همچنین اعلام مشخصات خود تحت عنوان پزشک و جراح زیبایی کرده است ؛ همچنین کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که "معین . ز" تا چندی پیش نیز با یک دستگاه خودرو بی ام و (BMW ) به ارزش تقریبی 800 میلیون تومان تردد داشته که به تازگی نسبت به فروش خودرو نیز اقدام کرده است .
در ادامه و با انجام اقدامات پلیسی ، سرانجام کارآگاهان موفق به شناسایی محل سکونت "معین . ز" در منطقه یوسف آباد – خیابان شهید جهان آرا شدند که این محل تحت مراقبت های پلیسی قرار گرفت و متهم در مورخه 95/01/16 دستگیر و به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
با دستگیری و انتقال متهم به اداره سیزدهم ، در همان تحقیقات اولیه مشخص شد که متهم به هیچ عنوان سابقه تحصیل در هیچکدام از دانشگاه های کشور را نداشته و صرفا دارای مدارک تحصیلی دیپلم است .
متهم در اظهاراتش ضمن اعتراف صریح به جعل عنوان پزشک و جراح زیبایی ، انگیزه خودش از جعل عنوان پزشکی را اینگونه بیان کرد : " چند سال پیش در آزمون ورودی در رشته پزشکی قبول شدم ولی به دلایل شخصی از ورود به دانشگاه انصراف دادم ، با این وجود در میان بستگان و دوستان نمی توانستم عنوان کنم که از ادامه تحصیل در رشته پزشکی انصراف دادم ؛ پس از گذشت چند سال و در حالیکه تمامی دوستان و بستگان مرا بعنوان دانشجوی پزشکی می شناختند ، مدعی شدم که مقطع عمومی پزشکی را به پایان رسانده و در حال طی کردن دوره تخصصی هستم " .
متهم در خصوص معرفی خود بعنوان جراح زیبایی نیز به کارآگاهان گفت : "در حالیکه پس از گذشت چند سال دیگر در بین بستگان بعنوان پزشک متخصص معرفی می شدم ، از طریق ایشان و همچنین شبکه های مجازی با تعدادی از خانم هایی آشنا شدم که قصد انجام عمل جراحی زیبایی را داشتند ؛ با طرح این ادعا که به زودی مطب خود را افتتاح خواهم کرد ، آنها را جهت انجام معاینات پزشکی !! و صحبت در خصوص نحوه انجام عمل جراحی و هزینه های آن ، به محل سکونت خود دعوت می کردم ؛ مدعی می شدم که جراحی در یک کلینیک مجهز پزشکی در منطقه نیاوران انجام خواهد شد و به این شیوه و ترفند ، اقدام به گرفتن پول از آنها می کردم " .
سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکراستقامتی ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : "متهم با قرار قانونی ، جهت انجام تحقیقات و شناسایی سایر جرایم ارتکابی و همچنین شکات پرونده در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی قرار گرفته است" .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)