• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۰۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس خبرگان رهبری:

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است

آیت الله یزدی: دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است و شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.

دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کل نظام اگر با ولایت فقیه مرتبط نباشد مشروعیت ندارد، گفت: مجلس خبرگان در واقع در طول رهبری است و وظیفه مراقبت دارد که این ماهیت تبدیل به حکومت‌های دیگر نشود.
 آیت‌الله محمد یزدی در اختتامیه نوزدهمین اجلاس خبرگان رهبری که عصر امروز در مجلس قدیم برگزار شد با بیان اینکه دنیا هنوز ماهیت نظام حاکمیت ولایت فقیه را نشناخته است تصریح کرد : شاید برخی در داخل هم ماهیت این نظام را نشناخته و نخواهند که بشناسند.
وی افزود : امام راحل به صراحت فرمود حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر اسلام است یعنی ماهیت نوع حاکمیت ولایت فقیه همان حاکمیت پیامبر و ائمه خداست.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وظایف اصلی مجلس خبرگان تصریح کرد: وظیفه اصلی مجلس خبرگان تعیین رهبری به هنگام لازم و مراقبت بر استمرار شرایط رهبر منتخب است که شرایط عدالت، اجتهاد و سایر مسائل در او استمرار داشته باشد.
وی مسئله سوم را مراقبت از هویت حاکمیت ولایت فقیه دانست و افزود: شاید برخی دوستان به منظور اصلی بنده در این موضوع توجه نکرده‌اند، اطلاعات من می‌گوید کسانی از قبل در خارج و داخل دنبال این نکته بوده و هستند که این حکومت آهسته به حکومت‌های دیگری که در دنیا وجود دارد تبدیل شود که در آن فردی برای مدتی حاکم می‌شود.
آیت‌الله یزدی اضافه کرد: این درحالی است که مشروعیت تک تک مسئولان و مدیران ادارات و سازمان‌های وابسته به حاکمیت نظام اسلامی به ولایت فقیه است و تا وقتی رابطه‌ آنها با ولایت فقیه مرتبط نباشد، مشروعیت ندارند.
وی با تاکید بر اینکه پشتیبانی و همراهی مردم لازم است گفت: این مسئله مربوط به مقبولیت است.
رئیس مجلس خبرگان با اشاره به مشروعیت بخشی ولایت فقیه به رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: تنفیذ رهبری برای مقام رئیس جمهور و انتصاب شخص اول دستگاه قضا از سوی رهبر معظم انقلاب عامل مشروعیت بخشی به آن‌هاست و نمایندگان مجلس نیز بدون حضور شورای نگهبان که فقهای این شورا از سوی رهبری منصوب می‌شوند و بر مصوبات مجلس مراقبت می‌کنند، مشروعیت ندارند.
آیت‌الله یزدی گفت: اگر کل نظام با ولایت فقیه ارتباط نداشته باشد مشروعیت نخواهد داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جایگاه مجلس خبرگان رهبری در طول رهبری است اظهار داشت: انتخاب رهبری توسط خبرگان صورت می‌گیرد و نظارت بر استمرار شرایط و مراقبت از ماهیت ولایت فقیه برای تبدیل نشدن آن به سایر سیستم‌های حکومتی برعهده مجلس خبرگان است.
وی با تاکید بر اینکه نوع حاکمیت ولایت فقیه همان چیزی است که پیامبر و ائمه داشته‌اند یادآور شد: در قرون متمادی فقها مراقبت داشتند که چنین نظامی به وجود بیاید و در عرصه عمل حضور یابد و ما خدا را شکر می‌کنیم که این نظام به دست امام تحقق یافت و رهبری با انتخاب خبرگان در جایگاه ولی فقیه قرار دارند و ما در سایه ولایت فقیه زندگی می‌کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: اگر دشمنان برای تغییر ماهیت نظام ولایت فقیه برنامه دارند، نقشه‌هایشان نقش بر آب شود.
آیت‌الله یزدی با اشاره به کتاب «بازگشت از نیمه راه» خاطرنشان کرد: این کتاب بسیار دقیق خواندنی و عبرت آموز است و بیان می‌کند که چه کسانی همراه امام بودند و حتی در هواپیما با امام حضور داشتند اما در وسط راه بازگشتند.
وی خطاب به اعضای خبرگان گفت : اکثریت دوره بعدی خبرگان نیز از همفکران شما هستند که به مسئله ولایت فقیه و مسئله فقهی ما معتقدند و دوره پنجم طبق قانون کار خود را شروع خواهد کرد.
دری نجف آبادی نیز در پایان با بیان اینکه زمان اجلاس بعدی 4 و 5 خرداد 95 است، گفت: زمان این اجلاس تا 7 خرداد خواهد بود و کشور یک روز نیز بدون مجلس خبرگان نمی‌ماند.
در پایان این اجلاس آیت الله دری نجف آبادی بیانیه پایانی اجلاس دوره چهارم خبرگان رهبری را قرائت کرد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی در چهارمین استان عراق
تکرار لفاظی های انگلیس و فرانسه درباره تنگه هرمز
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
تولید موسیقی وداع و بدرقه رهبر شهید در صداوسیمای لرستان
آیین رسمی و عمومی بدرقه «آقای شهید ایران» 6 صبح آغاز می‌شود
استقرار موکب فرهنگی، هنری گیلان برای بزرگداشت عروج امام شهید در تهران
تعطیلی سه استان عراق به مناسبت تشییع پیکر رهبر شهید امت
فنلاند در پی خرید سامانه دفاع هوایی پیشرفته از سوئد
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
اعزام بیش از ۶۱ هزار خوزستانی به تهران برای بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید ایران
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ تیر ۱۴۰۵
برنامه پرواز‌های فرودگاه و حرکت شناور‌های بندرگاه کیش، ۱۳ تیر
دستگیری عاملان قدرت نمایی در شهرستان قدس
لرستانی ها در سوگ قائد شهید راهی تهران شدند
اعلام مراسم‌ وداع و بزرگداشت قائدشهید امت در لرستان
تهران دربالاترین سطح آمادگی امنیتی برای مراسم تشییع رهبر شهید/بازگشایی درهای مصلی ساعت۶صبح
شرط دولت سودان برای پایان جنگ داخلی
ادای احترام مردم آذربایجان غربی به آقای شهید ایران
قطع برق ماینر‌های قاچاق با حکم تعزیرات حکومتی در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)