دیدار ظریف با دانشجویان و ایرانیان مقیم سنگاپور
به
گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از سنگاپور ؛ وزیر امور خارجه کشورمان که شب گذشته از اندونزی وارد سنگاپور شد در اولین برنامه خود با دانشجویان و ایرانیان مقیم سنگاپور در یک فضای صمیمی دیدار و گفتگو کرد.
اقای ظریف ضمن تبیین اوضاع داخلی و منطقه ای ایران ، دوران جدید در پسا برجام را در توسعه و ارتقای سطح روابط ایران با کشور های جنوب شرق اسیا مهم دانست.
وزیر امور خارجه همچنین ایرانیان مقیم سنگاپور را سفیران کشورمان دانست که وظیفه اصلی را در شناسایی و ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی دارند .
در حال حاضر نیمی از ایرانیان مقیم سنگاپور از دانشجویان هستند که در رشته های مختلف در حال تحصیل هستند.در این نشست تعدادی از دانشجویان به بیان فعالیت ها و دیدگاههای خود و مسائل کنسولی ایرانیان پرداختند .
قرار است وزیر امور خارجه امروز با برخی مقامات سنگاپوری از جمله وزیر امور خارجه این کشوردیدار و گفتگو کند .