معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران:
بدهی 14 هزار میلیاردی دولت به شهرداری تهران
گودرزی : از سال 87 تا سال 93 ، دولت 14 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران در نشست خبری گفت : امسال نیز دولت 480 میلیارد تومان به شهرداری تهران باید پرداخت می کرد که تاکنون 72 میلیارد تومان پرداخت کرده است.
وی با اشاره به احداث خطوط 6 و 7 مترو تهران گفت: احداث این خطوط بسیار قابل توجه بوده که امیدواریم خط 6 مترو در شش ماه نخست سال 95 و خط 7 نیز در سال 96 افتتاح شود.
قدرت گودرزی افزود: توسعه خطوط مترو کار بزرگی است که مدیریت شهری آن را با هدف کم کردن ترافیک تهران و آلودگی انجام می دهد.
وی همچنین با اشاره به حسابرسی های اخیر گفت: خوشبختانه تفاهم نامه ای با رئیس شورای اسلامی شهر تهران برای همکاری نزدیک منعقد شده گرچه اختلاف نظرها در بحث حسابرسی طبیعی است و ما تلاش می کنیم شفاف سازی در مسائل مالی شهرداری تهران را بیش از پیش نشان دهیم.
معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تاکید کرد: مغایرت ها در گزارش حسابرسان گاهی اوقات به علت کمبود وقت و یا فقدان برخی از اسناد است که به موقع در اختیار حسابرسان قرار نگرفته و یا بعضاً مغایرت ها شکلی است.
انتهای پیام /